tisdag 3 februari 2009

Tisdag 3/2-09

Underbara tisdag...eller???
Jo det är faktiskt en jättebra tisdag idag, barnen kom hem igår och Patric är forfarande lite förkyld men inte så farligt som tidigare (han har ju legat däckad i två veckor med jättehög feber och en liten jobbig hosta). Emelie däremot är frisk som en nötkärna så nu fick hon tränade igår kväll och det är första gången på två veckor.

Gårdagen va en jobbig dag på jobbet, usch, men men sånt får man räkna med vissa dagar.

Helgen som gick va mysig på alla sätt och vis, i fredags va våra underbara vänner över och käkade gott och drack gott...kvällen slutade med lite spel (jodå familjen söder-enberg vann hihi) vilket va jättekul.
Lördagen började vi rätt tidigt med en husvisning och sen åkte vi till uppsala och shoppade en födelsedagspresent eftersom vi ska på fest på lördag, efter all shopping åkte vi till mammsen och pappsen för lite fika och prat. När vi kom hem så åt vi gott och drack lite vin och kvällen slutade med sing star.....yeh yeh hihi
Söndag var en riktig slappardag där vi inte gjorde ett dugg egentligen, vi kollade på handbollen och va ute och gick men så mycket mer än så vart det inte och det va skönt det med.

Och nu är det dags för lite jobb
Ha en underbar dag
Kramar
Cina

Inga kommentarer: