måndag 9 februari 2009

Måndag 9/2

Måndag IGEN...kan det verkligen va sant????

Jo det är sant men det gör inget idag för helgen har varit så himla bra...fredagen började med jobb som vanligt och sen lämnade vi Putte på handbollsträning kl 16,45 och sen hem för chefen skulle komma och hämta en jäkla massa öl!!!!! Jo då hon är rätt törstig ibland ;)
när kl va 21 hämtade vi lilleman och då va det raka vägen hem för att få lite skönhetssömn....

Lördagen började kl 7 hemma hos oss med uppstigning och duschning och frukost till lilleman för han hade samling 8,40 vid statoil...han skulle spela med 96 killarna i bålsta och det va två matcher som skulle spelas....nu får ni inte glömma att han är född 1998 men oj va duktig han va, han fick mycket beröm och framför allt fick han mycket speltid....snabb och smidig är han också så några kontringar hann han med....(måste vara mamma han brås på när det gäller snabbheten hihi) dom vann första matchen med 17-14 och andra matchen kunde dom ha vunnit men lite otur hade dom allt men siffrorna talar sitt tydliga språk 15-14 förlorade dom med så dom vart inte utspelade...tack Kickan för att patric fick förtroendet han sken som en sol när vi åkte hem i bilen.

Ja på tal om bilen så hann vi inte långt föränn vi hör någon som snarkar i baksätet, ja det tar på att spela med dom stora killarna, men det gjorde ju inget det va bara bra att han fick lite sömn eftersom vi hade en lååååång kväll att se fram emot.

Väl hemma så fixade vi käk och sen va det bara och göra sig i ordning eftersom vi skulle fira våran underbara vän som fyllt 40 år.


Liiiiite förvånad vart han allt eftersom han inte visste om något hihi jättegrattis igen vännen hoppas din kväll vart lyckad....vi tackar och bockar för en underbar och rolig fest som din kära sambo (och massa vänner) ställt till med....


Tack också för den fina sång som ni bjöd oss alla på....

Söndagen va det innebandy med Emmie och det gick ju jättebra, dom låg under men kom igen som aldrig förr...3-3 slutade matchen. Kvällen avslutade vi med lite buzz spel och MAMMA ÄR BÄST!!!!! ja va tvungen att skriva det eftersom tittar man på topp listan så ligger MAMMA PÅ 1,,2 och 4 plats ja det säger väl allt HAHAHA.

Idag är dock en ny dag med jobb och träningar och läkarbesök men det känns som en bra dag idag....längtar till kvällen kommer så man kan varva ner lite efter helgens bravader....
Nu måste jag tacka för mig en lite stund men kommer snart tillbaka
Varma kramar
Cina

2 kommentarer:

Sabina sa...

Låter som en riktig toppen helg=) Såna är bra att ha, Kramen

C´s sa...

Jaaa det va en jättebra helg ja kan leva på den lääääänge nu hihi
Kramar