måndag 7 november 2011

Nope!!! Nej!!! Absolut inte!!!

Skulle något verkligen gå våran väg NÅGONGÅNG så ska jag köpa en triss!!!!!

Fredagen började med att vi åkte tillbaka till Bauhaus med golvet, eftersom det är annat golv som ska läggas in efter vattenskadan, där det blev tjafs med en mindre serviceminded tjej men efter mycket om och med så kom Zeyno fram och frågade om hon kunde hjälpa oss och herrejävlar vilken service vi fick....Bauhaus Barkarby ska vara väääääldigt glada att dom har henne....Tusen tack för din service ännu en gång...Efter det åkte vi och hämtade goaste dottern och sen hem för att sätta upp våran nya fläkt!!! MEN NEJ VARFÖR VARFÖR VARFÖR skulle det flyta på helt plötsligt....När Mike köpte den så FRÅGADE HAN SPECIFIKT OM DET VAR EN KOLFILTERFLÄKT och jo då svaret va positivt det var klart det var det....kolfiltren ligger med i kartongen YEH RIGHT FUCK ME SIDEWAYS, inga kolfilter för FLÄKTHELVETET var ingen kolfilterfläkt...

Lördag morgon började med ett leende på läpparna och vi åkte tillbaka med fläkten, sen tillför att inhandla lite förvaringsgrejer, hyllor, konsoller, bestiklåda you name it, om vi var ensamma på IKEA MOHAAAAAA inte ett dugg!!! Men å andra sidan vad förväntar man sig när man åker dit en lördag???
Kvällen tillbringade vi hos lillebror med sing star, vi säger inget mer om det förutom TACK BÄSTA LILLEBOR OCH SVÄGERSKA för en kanonkväll!!!

Söndag började med att Mike åkte och tränade och jag åkte till Eurostop och shoppade med bästa mami, en klänning för 150 kr det va väl ändå ett fynd eller??? Efter lite shopping åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällens äventyr ;o)
Vi hämtade upp mamma och pappa 16,30 för att åka in till Caliente och äta massa tapas, efter det åkte vi till SVT för inspelningen avdet va jättekul att få vara med, program nr 8 va det program som dom spelade in när vi var och titta.

Och nu efter 4 timmars sömn sitter jag på jobbet och försöker få något gjort, och jäklar så jag jobbar idag men det är nog för att jag inte ska somna hehe

Idag kommer barnen hem, så nu blir det full rulle igen i några veckor
Ha nu en jättebra dag
Kramar
Cina

Inga kommentarer: